Оголошення про відкриту вакансію на посаду державної служби в Державній екологічній інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області)

 

Відповідно до Законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» Державна екологічна інспекція Південного округу (Запорізька та Херсонська області) оголошує набір на вакантну посаду державної служби в період дії воєнного стану: начальника відділу документування та контролю управління організаційної діяльності (категорія «Б») (з визначеним робочим місцем у м. Запоріжжя).

Завдання, які очікують на начальника відділу управління персоналом:

 Очолює відділ, здійснює керівництво його діяльності, несе персональну відповідальність за результати та організацію його діяльності

За дорученням керівництва представляє Інспекцію у відносинах з іншими органами державної влади, підприємствами, установами, організаціями з питань, віднесених до компетенції Відділу.

Порушує перед керівництвом Інспекції питання щодо заохочення спеціалістів Відділу та притягнення їх до відповідальності

Контролює опрацювання документів з обмеженим доступом, відповідно до Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію в Державній екологічній інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області)

Формує справи Відділу, передає справи Відділу зі строком зберігання більше 5 років на зберігання в архів Інспекції

Контролює обробку кореспонденції, яка надходить до Інспекції та відправляється, приймання/відправлення документів засобами електронного зв’язку, СЕДО ДОК ПРОФ 3, електронної поштою тощо.

Здійснює щотижневе планування роботи відділу та забезпечує подання звітів начальнику управління; здійснює технічний супровід системи електронного документообігу СЕДО ДОК ПРОФ 3 Інспекції.

Забезпечує відповідно до своєї компетенції виконання Відділом актів та доручень Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Мінприроди України, Державної екологічної інспекції України та керівництва Інспекції.

Здійснює інші повноваження відповідно до законодавства та Положення про Відділ

 

Обов’язкові вимоги:

-        громадянство України;

-        ступінь вищої освіти не нижче магістра;

-       досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років;

-        вільне володіння державною мовою.

Інформація про строковість призначення на посаду

строково, до призначення на цю посаду переможця конкурсу, або до спливу 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану.

Детальний опис вакантної посади додається.

 

Резюме (приклад форми додається) приймається до 03 липня 2023 року на електрону адресу: pivdennyi@dei.gov.ua

 

За результатами опрацювання резюме запросимо кандидатів на співбесіду.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці