Оголошення про відкриту вакансію на посаду державної служби в Державній екологічній інспекції Південного округу (Запорізька та Херсонська області)

 

Державна екологічна інспекція Південного округу (Запорізька та Херсонська області) оголошує набір на вакантну посаду державної служби в період дії воєнного стану: головного спеціаліста відділу організаційно-аналітичної діяльності управління організаційної діяльності  (категорія «В») (з визначеним робочим місцем у м. Запоріжжя).

Завдання, які очікують на головного спеціаліста відділу організаційно-аналітичної діяльності управління організаційної діяльності:     

Здійснює підготовку тижневих, квартальних та річних звітів про результати здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням вимог природоохоронного законодавства та забезпечує своєчасну та якісну обробку інформаційних, аналітичних та звітних матеріалів структурних підрозділів Інспекції.

Опрацьовує перелік суб’єктів господарювання за ступенем ризику від провадження господарської діяльності на території Запорізької області на відповідність до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 06.03.2019 № 182 та підтримує його в актуальному стані.

Здійснює обробку отриманих електронних звернень в сервісі фіксації фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу внаслідок надзвичайних ситуацій, подій та збройної агресії рф “ЕкоЗагроза” та завантажує результати розгляду таких звернень до сервісу у встановлені строки постановою Кабінету Міністрів України від 28.07.2023 №783.

За дорученням керівника відділу здійснює підготовку проектів наказів Інспекції, письмових доручень начальника Інспекції та інших документів в межах повноважень

Розглядає в межах компетенції та готує в установленому порядку проектів відповідей на звернення громадян, запити на інформацію, запити та звернення Народних депутатів України і місцевих рад, листи органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій

Здійснення реєстрації Актів складених за результатами планових та позапланових перевірок, приписів, адміністративних справ про адміністративні правопорушення.

Подає щотижневий звіт з виконаної протягом тижня роботи начальнику відділу

Здійснює інші функції відповідно до чинного законодавства та за дорученням керівника відділу та керівництва Інспекції.

Обов’язкові вимоги:

-  громадянство України;

-  ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, молодшого бакалавра;

-  вільне володіння державною мовою.

Інформація про строковість призначення на посаду

строково, до призначення на цю посаду переможця конкурсу, або до спливу 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану.

Детальний опис вакантної посади додається.

Резюме (приклад форми додається) та заповнена особова картка державного службовця  приймається до 23 серпня 2023 року на електрону адресу: 2210kadry@ukr.net.

За результатами опрацювання резюме запросимо кандидатів на співбесіду.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці