Державна екологічна інспекція Південного округу нагадує про високий рівень пожежної небезпеки, що зберігається в місті та області.


«Звертаємо вашу увагу на те, що високий рівень пожежної небезпеки потребує особливої уважності та обережності. Необхідно дотримуватись правил пожежної безпеки навіть у найбільш звичайних ситуаціях. Просимо усіх громадян бути обережними при відвідуванні лісів, парків та інших зон відпочинку. Запалювати вогонь слід тільки у встановлених місцях.

Пам’ятайте, що кожен з нас має відповідальність за збереження природи та безпеку оточуючих. Будьте пильними та оперативно повідомляйте про будь-які надзвичайні ситуації або можливі загрози пожежі. Тільки спільними зусиллями ми зможемо запобігти пожежам та зберегти наше середовище. Дякуємо за вашу уважність та розуміння» - зазначив Олег Бігдан, начальник Державної екологічної інспекції Південного округу.


Сайт ДЕІПО (https://www.pivden.dei.gov.ua/)🇺🇦 Facebook ДЕІПО (https://www.facebook.com/stateecoinspsouthcircle)🇺🇦Telegram ДЕІПО (https://t.me/+vRDDTMlbUZBjYjE6)🇺🇦 ЕкоЗагроза (https://ecozagroza.gov.ua/report)

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці